Barnböcker

Det är en spännande utmaning att som illustratör jobba med barnboksformatet där berättande bygger på samspelet mellan bild och text. Jag gav ut mina första barnböcker på de stora förlagen, sedan 2004 driver jag mitt eget förlag Tecknade Bilder Förlag.

Några av mina barnböcker

Ulla i bageriet

En dag i Skidfabriken

Strax innan Åre by ligger det en röd fabriksbyggnad på höger hand, det är Åre Skidfabrik. En dag stannade jag och gick in i fabriken presenterade mig och en idé om att göra en barnbok om hur ett par alpina skidor byggs. – Ja visst, absolut kliv på så visar vi dig runt blev svaret.

Ulla i bageriet

Lovisa, Laban och Ullstrumpa

Författaren Victoria Törnqvist har skrivit denna charmiga kapitelbok om flickan Lovisa hennes hund Laban och lammet Ullstrumpa. Lovisa älskar djur, hennes högsta önskan är att få ett eget. Men hennes pappa får röda ögon och nyser av djur med päls. Men det ska lösa sig på sommarlovet, läs hur det gick till i denna fina bok.

Ulla i bageriet

Tjärna en glad fjällko på äventyr

I den här bilderboken beskriver Victoria Törnqvist de dråpliga och lärorika äventyren som den alltid lika nyfikna fjällkon Tjärna råkar ut för. Boken vänder sig till de lite yngre barnen men kan uppskattas av alla generationer.

Köp dina böcker hos Tecknade Bilder Förlag

www.tecknadebilderforlag.se finns hela min bokutgivning med närmare presentationer. Beställ dina böcker direkt på webben.
Min senaste bok En dag i Skidfabriken har fått ett mycket bra mottagande och har nu kommit på tre till språk: Engelska, Norska och Nederländska.

Anders Suneson