lllustration till sista uppslaget i tidskrifter

Tidskrifter brukar ofta ha ett lite lättsammare uppslag i slutet, där man skriver lite kåserier och lite tävlingar, här platsar alltid en skämtteckning. Elinstallatören en tidskrift som läses av många i el-branschen. Jag spelar veteranhockey och vid ett tillfälle gled en motståndare upp mot mig vid en tekning och sa: Tjenare, kul teckning i senaste Elinstallatören. Han visade sig vara  försäljningschef på ett företag som tillverkar reservelkraftverk.

alamnainget_low

 Källsortering av el-material kan vara komplicerat men ett viktigt arbete. Om man tittar närmare på bilden så ser man att bilen har ett 0647 nummer som går till vår stuga, (vi har dock stängt abbonemanget). Kurres korvkiosk låg en gång på Åretorg.

batsjunker11low

 En artikel om problem i en organisation, där man fokuserar på symptomen och inte på orsaken har jag valt att illustrera med den läckande båten där alla öser vatten.  

 

 

kompetens_low

Många artiklar i tidningen handlar om företagsutveckling, att utnyttja sin personals kompetens, här får den långa killen utnyttja sin räckvidd. Den lillgamla gubben som står med en hand i byxfickan och håller i stegen använder sig på ett kul sätt av den moderna managment-svenskan.

Produktion: Syre